Şok'tan "Şok, Migros'a satılıyor" haberine açıklama

Şok'tan "Şok, Migros'a satılıyor" haberine açıklama

Şok Marketler, haftalık bir ekonomi dergisinde çıkan haber üzerine açıklama yaptı.

A+A-

Şok Marketler, haftalık bir ekonomi dergisinde çıkan haber üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, haftalık bir dergide yer alan haberin, bu iddianın kendilerine asılsız olduğu bildirilmesine rağmen dergide yer aldığı belirtildi.
Şok Market'ler'den konu ile ilgili olarak KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde

Haftalık bir ekonomi dergisinde çıkan yanlış bir habere istinaden Şirketimiz daha önce 24.12.2018 tarihinde KAP açıklaması yapmıştır.  Aynı haftalık ekonomi dergisinde ŞOK Marketler'in Migros'a satılacağının iddia edildiği haber, bu iddiaların asılsız olduğu kendilerine yazılı olarak iletilmiş olmasına ve düzeltme haberinin aynı dergide yayımlanmasına rağmen, tekrar yayımlanmış olup, haber gerçeği yansıtmamaktadır.  İddia edildiği üzere Yıldız Holding'in Şok Marketler'e ilişkin haberde adı geçen şirket dâhil hiçbir kurumla gerçekleştirilen veya gerçekleştirilecek bir görüşmesi yoktur. Ayrıca Yıldız Holding'in stratejisinin odağında atıştırmalığın yanı sıra perakende sektörü de bulunmaktadır.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.