Söktaş, Fabula Tekstil'e ortak olacak

Söktaş, Fabula Tekstil'e ortak olacak

Söktaş, Fabula Tekstil'e grup şirketlerinin ortaklığı amacıyla görüşmelerin başladığını açıkladı.

A+A-

Söktaş, Fabula Tekstil'e grup şirketlerinin ortaklığı amacıyla görüşmelerin başladığını açıkladı.

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bağlı ortaklıklarımızdan SÖKTAŞ DOKUMA İŞLETMELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin kampüsünde kiracı olarak 2 yıldır faaliyette bulunan, Ermenegildo Zegna başta olmak üzere çeşitli firmalara üst kalite ve kişiye özel gömlek üretimi ve ihracatı yapan, yabancı sermayeli FABULA TEKSTİL A.Ş.'ye grup şirketlerimizin ortaklığı amacıyla görüşmeler başlamıştır. FABULA TEKSTİL A.Ş. şu anda 120 kişi istihdam etmektedir ve bu yıl içinde 20 Milyon TL'nin üzerinde ciro yapması, seneler itibarıyla bu rakamın artması beklenmektedir."

Gayrimenkul satış projesi durduruldu

Öte yandan Söktaş, gayrimenkul projesinin satış sürecinde alınan teklif ve önerilerin uygun görülmemesi sebebi ile süreci şimdilik durdurdu.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"11.07.2018 tarihli açıklamamızda yer alan gayrimenkul projesinin satış sürecinde alınan teklif ve öneriler değerlendirilmiş olup, uygun görülmemeleri sebebi ile sürecin şimdilik durdurulmasına, daha rekabetçi bir yatırım ortamında tekrar değerlendirilmesine karar verilmiştir."

 

 

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.