SPK yılın son paydaş toplantısını TÜYİD ile yaptı

SPK yılın son paydaş toplantısını TÜYİD ile yaptı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2019 yılının son paydaş toplantısını Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) ile gerçekleştirdi.

A+A-

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2019 yılının son paydaş toplantısını Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) ile gerçekleştirdi.

Sermaye Piyasası Kurulu, Türkiye sermaye piyasalarının arz ve talep yönlerinin güçlendirilmesi, sermaye piyasalarında güven ve etkinliğin daha da artırılması, sektörle diyaloğun güçlendirilerek faaliyetlerin kamuoyu ve paydaşlar nezdinde bilinirliğinin artırılması amaçlarına yönelik olarak düzenli aralıklarla paydaş toplantıları düzenliyor.

Bu çerçevede gerçekleştirilen istişari nitelikteki paydaş toplantılarının sonuncusu 25 Aralık tarihinde Ankara’da Sermaye Piyasası Kurulu’nda Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) ile gerçekleştirildi. SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu başkanlığındaki toplantı, TÜYİD Başkan Yardımcısı Başak Öğe, Yönetim Kurulu Üyeleri Nursel İlgen, Murat Eryürekli, Dr. Şule Korkmaz ve TÜYİD Genel Sekreteri Bülent Özütürk’ün yanı sıra Kurul Üyeleri başkan yardımcıları ve ilgili birim yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sermaye piyasalarının ulusal ve küresel görünümünün değerlendirildiği paydaş toplantısında sektördeki son dönem gelişmeleri değerlendirildi. Aynı zamanda 2019 yılı değerlendirmelerinin ve 2020 beklentilerinin de ele alındığı toplantıda sektörün Sermaye Piyasası Kurulu’ndan beklentileri ve sermaye piyasalarının geliştirilmesine yönelik önerileri de masaya yatırıldı. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.