Star'ın yayın yönetmeni hilafet istedi

Star'ın yayın yönetmeni hilafet istedi

Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, hilafet çağrısı yaptı.

A+A-

AKP hükümetine yakınlığıyla bilinen Star gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, hilafet çağrısı yaptı.

Oratadoğu'da yaşanan savaşların 'sahipsizlikten' kaynaklandığını savunan Albayrak, "Hilafetin 3 Mart 1924’te suni gerekçelerle kaldırılması Türkiye için bir ‘harakiri’ idi. Ama bu aynı zamanda bütün İslam alemine de Haçlı Seferleri’nin bile başaramadığı bir zulüm oldu" dedi.

Nuh Albayrak'ın Star'da yayınlanan 'Hilafet boşluğu dolmadan Müslümanlar huzur bulamaz' başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle;

"Müslüman kanı akıtmak için kullanılan DEAŞ’in “devlet”, terörlerinin de “cihad” olamayacağını, bilakis; bunların eylemlerinin de söylemlerinin de İslam’a en büyük iftira olduğunu İslam dinini temsil eden bir makam söyleseydi bu istismar bu kadar etkili olmazdı.

Bitmedi...

İslamiyet’in günümüzde gerçekten bir ‘sahibi’ olsaydı, milletin kanını emerek semirdikten sonra devleti ele geçirmeye kalkan vampirlerin İslamî bir değer olan ‘cemaat’ ile hiçbir ilgisi olmadığını; su köprüyü bölmeden önce söylemez miydi?

Böylece, “Alnı secdeye gelmiş adamlar” yanılgısı önlenmez miydi?

Muharref Hıristiyanlığın skandallar merkezi olan Papalık bile Avrupa’nın laikliğine ve medeniyetine mani olmazken, halifelik ile ilgili nasıl bir tehlike öngörüldü ki alelacele “ilga” edildi?

Velhasıl bugün İslam coğrafyasının, duçar olduğu bu küresel zulümlerden kurtulmasının tek yolu silkinip kendine gelmesi ve “Hilafet”in fonksiyonunu yerine getirebilecek bir oluşumun şemsiyesi altında birleşmesidir."

 

 

Etiketler : , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.