Suudi milyarderin Bitcoin kaygısı!

Suudi milyarderin Bitcoin kaygısı!

Suudi milyarder Prens El Velid, dijital para birimi Bitcoin'ın bir balondan ibaret olduğunu söyledi

A+A-

Suudi milyarder Prens El Velid, Bitcoin konusunda karamsar açıklama yapan uzmanlar arasına katılarak, rekor seviyelerde kapanışlar yaşamaya devam eden dijital para biriminin bir balondan ibaret olduğunu dile getirdi. 
El Velid, CNBC televizyonunda katılduğı bir programda "Ben bu bitcoin denen şeye inanmıyorum. Benim düşünceme göre bitcoin bir gün gelecek patlayacak. Aslına bakarsanız bu sonuçları açısından Enron benzeri bir durum olacak. Bitcoin bana mantıklı gelmiyor. Bu nesne herhangi bir düzenlemeye tabi değil, her hangi bir kontrol altında değil, herhangi bri üst yönetim mekanizması ya da bir merkez bankasına bağlı değil" ifadelerini kullandı.

JPMorgan Chase & Co. CEO'su Jamie Dimon ise bitcoini bir sahtekarlık olarak değerlendirmiş ve "herhangi bir çalışanının bu para biriminde işlem yaptığını tespit edersem bu çalışanı "aşırı salaklık nedeniyle işten atarım"
ifadelerini kullanmıştı.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.