Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı

Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı

1 Mayıs nedeniyle Taksim'e çıkan cadde ve sokaklar güvenlik önlemleri nedeniyle sabah saat 06.30 sıralarında yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

A+A-

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim'e çıkan cadde ve sokaklar güvenlik önlemleri nedeniyle sabah saat 06.30 sıralarında yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Taksim Meydanı'nda polis ekipleri de sabahın ilk saatleriyle birlikte önlem almaya başladı. Taksim'e çıkan sokak ve caddeler bariyerlerle kapatılırken Akrep diye tabir edilen zırhlı polis aracı ve TOMA'lar meydana yerleştirildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Taksim Meydanı'nda polis ekipleri vatandaşları Taksim Meydanı'nı boşaltmaları yönünde uyarılarda bulundu. Meydandaki vatandaşlarda bariyerlerden atlayarak alanı boşalttı. Polis ekipleri Taksim Meydanı'nda görevli basın mensuplarının ise görev kartlarına tek tek bakarak içeri aldığı görüldü. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 1 Mayıs'ta trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları şöyle : Unkapanı Köprüsü'nden ve Perşembe Pazarı'ndan gelen akım Kasımpaşa ve Karaköy, Kasımpaşa'dan gelen akım Tuz Ambarı Işıklar'dan Hasköy ve Karaköy, Dolapdere'den gelen akım Divan Kavşağı'ndan Tünel üzerinden Şişli veya stad üzerinden Beşiktaş, Dolmabahçe Gazhane Caddesi'nden gelen akım Gümüşsuyu istikametine verilmeden Beşiktaş ya da Karaköy, Şişhane'den gelen akım Kasımpaşa ve Unkapanı Köprü, Şişli'den gelen akım Yedikuyular Caddesi ve Tünel-Taksim-Tünel üzerinden Beşiktaş, Defterdar Yokuşu'ndan Taksim'e çıkan yol kapatılarak (Firuzağa Meydan) akım Akarsu Yokuşu ve Taktaki Yokuşu, Mebusan Yokuşu çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesi'yle kesişim noktasından kapatılarak akım Karaköy istikametine yönlendirilecek.

Bakırköy'de İsmail Erez Bulvarı ve bağlı sokaklar, Ekrem Kurt Bulvarı (Marmara Forum varyant ile Veli Efendi Hipodrom önü arası), D-100 Güney yan yoldan Olgunlar Sokak girişi, D-100 Güneyden Bakırköy Halk Pazarı'na girişler trafiğe kapatılacak.
Bu ilçede alternatif güzergah olarak İncirli Caddesi, Aksu Caddesi, D100 (Kuzey — Güney), Sahil Kennedy Caddesi belirlendi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.