Tarım Kredi'de indirim başladı, yoğunluk yaşandı

Tarım Kredi'de indirim başladı, yoğunluk yaşandı

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin temel tüketim ürünlerinde indirimli fiyat uygulaması bugün itibarıyla başladı. İndirimleri duyanlar soluğu bu marketlerde aldı.

A+A-

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimlerin etiketlere yansıması marketlerde yoğunluğa yol açtı.

Söz konusu marketlerde, makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi, meyve ve sebze ile et ürünlerinde indirime gidildi.

Tarım Kredi'nin 1400'e yakın mağazası bulunuyor. Söz konusu indirimlerin ülke genelinde fiyatları etkileyip etkilemeyeceği ise merak edilenler arasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerinde indirime ilişkin "Piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak" açıklamasını yapmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bizler vatandaşımızın maruz kaldığı gıda enflasyonuyla etkin şekilde mücadele etme konusunda kesin kararlıyız." ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler