TAV için tavsiye yükseldi

TAV için tavsiye yükseldi

Tera Menkul, TAV için tavsiyesini 'NÖTR'den 'AL'a yükseltti

A+A-

Tera Menkul Değerler, TAV için tavsiyesini 'NÖTR'den 'AL'a yükseltti. Tera konu ile ilgili raporunda, TAV için hedef fiyatını 21TL'den 25TL'Ye çıkardıklarını belirtti.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"TAVHL için önerimizi Nötr'den AL'a yükseltiyoruz. 12 aylık hedef fiyatımız hisse başına 21.00 TL'den 25.00 TL'ye çıkardık. Yukarı potansiyel (temettü verimi dahil) %16 olduğu için önerimizi AL olarak belirliyoruz. Bu sene için temettü verimi %3.9'dur. 2015 için FAVÖK beklentimizi yukarı revize ettik...

Satış gelirleri ve FAVÖK 4ç14 döneminde beklentilerimizin oldukça üzerinde geldi. Ataturk ve Ankara havaalanlarındaki performans (beklentimize göre daha yüksek gelen yolcu başı gelirler) ve yine bu dönemde kaydedilen bir kereye mahsus 15 milyon euro gelir, 4ç14 sonuçlarının beklentimizin üzerinde çıkmasına sebep oldu. 2015 için FAVÖK beklentimizi %10 artırarak 455 milyon euro ve 2016 için %15 artırarak 527 milyon euro olarak belirledik. Sonuç olarak beklentilerimizdeki artış hedef fiyatımızı da yukarı doğru revize etmemize sebep oldu."

 

RAPORUN ORJİNALİ

BUGÜNÜN DİĞER HİSSE ÖNERİLERİ

TAV HİSSE DETAY SAYFASI

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.