Tehditle Bitcoin isteyen sigorta temsilcisi hapsi boyladı

Tehditle Bitcoin isteyen sigorta temsilcisi hapsi boyladı

Sigorta temsilcisi kendisini 'Lord Voldemort' olarak tanıtıp, müşterilerinden kendisine Bitcoin satın almasını istedi

A+A-

Myanmar vatandaşı bir sigorta temsilcisi kendisini 'Lord Voldemort' olarak tanıtıp, müşterilerinden kendisine Bitcoin satın almasını istedi. İsminin Ye Lin Myint olduğu aktrılan sigorta temsilcisinin isteğinin gerekçekleşmemesi durumunda müşterilerini zarar vermekle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Kendisini Harry Potter'ın baş düşmanı Lord Voldemort olarak tanıtan eski bir sigorta temsilcisi, müşterilerini Bitcoin ödemesi yapmazlar ise zarar vermekle tehdit ettiği gerekçesiyle Singapur'da tutuklandı.

Mahkeme tutanaklarına göre Myanmar vatandaşı olan Ye Lin Myint, randevularını kaçıran ya da sigorta poliçelerini iptal eden bazı eski müşterilerini hedef aldı.

Öte yandan Myint'in, sigorta işlemi satın alacağını beyan eden ancak daha sonra vazgeçen müşterilerin yanı sıra müşterilerinin komşularını ve potansiyel müşterilerini de aynı yöntemle tehdit ettiği belirtildi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.