TEM 15 gün kapalı

TEM 15 gün kapalı

Karayolları B M.’nce yapılacak çalışma nedeniyle TEM Otoyolu’nun Gebze gişeler Ankara yönüne katılımın sağlandığı bölümü 15 gün boyunca trafiğe kapatılıyor.

A+A-

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi kapsamında TEM Gebze Kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları nedeniyle, Gebze gişelerden TEM'e girildikten sonra Ankara yönü 350 metrelik katılım kolu Cumartesi günü saat 08.00'den itibaren 28 Haziran Pazar günü saat 08.00'a kadar trafiğe kapatılacak.

Kocaeli Valiliği'nin Karayolları'nın yapacağı çalışma ile ilgili yaptığı duyuruda, Gebze- Orhangazi- İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi kapsamında; O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi 'Km:0+000-4+150' arasındaki yapım işi kapsamında üstyapı çalışmalarına, İstanbul- Ankara yönünün 'Km: 45+300' (Gebze Kavşağı Girişi) ile 'Km: 48+000 K-1 Kavşağı Kol-1' kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapılarak 20 Mart 2015 tarihinde başlanıldığı ve devam edildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolu 13.06.2015 Cumartesi günü saat 08.00 de trafiğe kapatılacaktır. Söz konusu çalışma kesinlikle ana yolda ve diğer kavşak kollarında bir kapatmaya sebebiyet vermeyecek olup, yalnızca 350 m.' lik Gebze Kavşağı Ankara yönü Katılım Kolu kapatılacaktır. Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 üzerindeki Gebze Kavşağında gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirme yapılacaktır.Çalışma, 28.06.2015 Pazar günü saat 08:00 de tamamlanacaktır.

Çalışmalar sırasında onaylı trafik projesine göre geçici trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir." 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.