Tesla, test sürüşü için İstanbul'a geliyor

Tesla, test sürüşü için İstanbul'a geliyor

Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası Etkinliği’nde Tesla'nın elektrikli otomobili Model 3 ilk defa test için İstanbul’da olacak

A+A-

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası Etkinliği’nde Tesla'nın elektrikli otomobili Model 3 ilk defa test için İstanbul’da olacak.

Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası olarak ilan edilen 20-21 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kemerburgaz’da Göktürk’teki Kemer Country Club Orman Evi’nde düzenlenecek olan hava etkinliğinde, otomobil meraklıları ve ilk kez elektrikli ve hibrid araçlarla tanışacak, kullanıcılar markaların araçlarını ücretsiz bir şekilde deneyimleyecek, test edebilecek, inceleyebilecek.

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD)tarafından düzenlenen ve Tesla, Toyota, Jaguar, BMV, Lexus, Renault gibi markaların yeni modellerinin kullanıcılar tarafından test edileceği açık hava etkinliğinde, Tesla'nın otomotiv dünyasında yankı uyandıran ve Avrupa’nın en çok satılan elektrikli otomobili Model 3 de ilk defa test için İstanbul’da olacak. 

ÇEVRECİ ÖZELLİKLERE DİKKAT ÇEKİLECEK

Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası etkinliğinde Elektrikli ve Hibrid otomobillerin tanıtılması faydalarının anlatılması ve kullanıma ilişkin detayların yanı sıra, karbon emisyonu konusunda sağladığı çevreci özelliklere de dikkat çekmek hedefleniyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek organizasyonda, henüz Elektrikli ve Hibrid bir otomobil deneyimi yaşamayanlar markaların 20’den fazla otomobilinde bu deneyimi ilk kez yaşayacak, araçların hızını, yakıt tüketimini bir uzman eşliğinde test edebilecek ve yaşattığı hisse tanık olacaklar. 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.