THK olağanüstü genel kurula gidiyor

THK olağanüstü genel kurula gidiyor

Türk Hava Kurumu'nda denetim kurulu üyelerinin raporu sonrası başlayan istifalar olağanüstü genel kurul sürecini başlattı.

A+A-

Türk Hava Kurumu'nda denetim kurulu üyelerinin raporu sonrası başlayan istifalar olağanüstü genel kurul sürecini başlattı. Merkez Denetleme Kurulu raporunda birçok noktada kurumun yanlış yönetildiğine dikkat çekilmişti.

Airport Haber'de yer alana göre, Merkez Denetleme Kurulu'nun başvurusuyla başlayan olağanüstü büyük genel kurulun iptali için THK yönetimi yargıya gitti. Ancak mahkeme, genel kurulun iptal edilmesine yönelik başvuruyu reddedince olağanüstü genel kurul için bir engel kalmadı.

Olağanüstü genel kurul 20-21 Temmuz'da yapılacak

THK'da 20-21 Temmuz 2019 saat 10:00'da Ankara The Green Park Otel'de THK Olağanüstü Büyük Genel Kurulu'nun yapılacağı, birinci toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 27-28 Temmuz 2019'da aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar verildiği daha önce duyurulmuştu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.