THY Latin Amerika'ya uçacak

THY Latin Amerika'ya uçacak

Temel kotil, Latin Amerika'nın THY'nin yeni Afrikası olacağını söyledi

A+A-

ABD dönüşü Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Güney Amerika'da yıl sonuna kadar yeni hatlar açacaklarının altını çizerek, Latin Amerika bizim yeni Afrikamız olacak diyerek yeni hedeflerini belirtti. 

 

ABD'nin Boston kentindeki Harvard Business School'da (HBS) Turkish Airlines Widen Your World adı altında düzenlenen durum çalışmasında (case study) sunum yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil Türkiye'ye döndü.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İstanbul'a gelen Genel Müdür Temel Kotil, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının, Yeni uçuş noktaları ve Türk Hava Yolları'nın Güney Amerika atağı ile ilgili soruları üzerine, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, “Panama ve Bogota uçuşlarıyla ilgili Yönetim Kurulu kararı vardı ve kısa zamanda Güney Amerika'da bu noktalara uçmaya başlıyoruz. Ayrıca Meksika'ya ve Havana'ya kararımız
vardı, onu 2016-2017'de gerçekleştirebiliriz. Bizim için Latin Amerika yeni Afrikamız olur dedi. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.