THY'den Çin ve İran seferlerine düzenleme

THY'den Çin ve İran seferlerine düzenleme

​​​​​​​Türk Hava Yolları(THY), Çin seferlerinin 29 Şubat'a kadar  durdurulduğunu, İran'da ise Tahran'a düzenlenen uçuşlar hariç bu  ülkedeki tüm noktalara olan seferlerin 10 Mart'a kadar iptal  edildiğini bildirdi.

A+A-

Türk Hava Yolları(THY), Çin seferlerinin 29 Şubat'a kadar  durdurulduğunu, İran'da ise Tahran'a düzenlenen uçuşlar hariç bu  ülkedeki tüm noktalara olan seferlerin 10 Mart'a kadar iptal  edildiğini bildirdi.
    THY'nin internet sitesinde yer alan duyuruda "Seyahat güvenliğini  daima en ön planda tutan havayolu olarak koronavirüs konusundaki son  gelişmeleri ulusal ve uluslararası otoriteler ile yakından takip  ediyor, gerekli önlemleri alıyoruz. Bu kapsamda, virüsün yayılımına ve  etkilerine önlem almak amacıyla Çin ve İran’a düzenlediğimiz  seferlerimizde düzenlemeler yapılmıştır." denildi.
    Duyuruda şu bilgiler verildi:

    "Ana kara Çin’e düzenlediğimiz seferlerimiz 29 Şubat 2020 tarihine  kadar durdurulmuştur.
    Tahran’a düzenlediğimiz uçuşlarımız hariç bu ülkedeki tüm uçuş  noktalarımıza olan seferlerimiz 10 Mart 2020 tarihine kadar iptal  edilmiştir.
    Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti resmi makamlarınca alınan karar gereği  son 14 gün içerisinde Çin ya da İran’da bulunmuş yabancı ülke  vatandaşlarının Türkiye’ye kabul edilmeyeceği bildirilmiştir.
Seyahatinizi alınan tedbirler doğrultusunda planlamanızı önemle rica  ederiz.
    Uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama menümüzden uçuş  numaranız veya parkurunuzu sorgulayarak ulaşabilirsiniz.
    Gelişmeleri takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam  edeceğiz."
 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.