TL'deki iyileşmenin fazla sürme şansı yok

TL'deki iyileşmenin fazla sürme şansı yok

Bank of Singapore Sabit Getirili Menkul Kıymetler Araştırma Birimi Müdürü Todd Schubert Türk Lirası'nda yaşanan son rallinin sınırlı olacağını söyledi.

A+A-

Bank of Singapore Sabit Getirili Menkul Kıymetler Araştırma Birimi Müdürü Todd Schubert İstanbul'da seçim sonucunun ekonomik problemleri çözmeyeceğini, jeopolitik sorunları azaltmayacağını, bu nedenle Türk Lirası'nda yaşanan son rallinin sınırlı olacağını söyledi.

bloomberght'de yer alan habere göre Schubert "Türkiye'de riskli varlıklar şimdilik rallisini sürdürebilir, ancak uzun vadede bakıldığında hala ekonomik anlamda sıkıntılı ve siyasi ve jeopolitik risklerle karşı karşıya olan bir ülke görüyoruz.." değerlendirmesini yaptı.

Dolar ve Euro İstanbul'da tekrarlanan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından TL karşısında % 1'den fazla değer kaybetti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.