TMSF, Ofisset Ofis Donanımları'nı satışa çıkardı

TMSF, Ofisset Ofis Donanımları'nı satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Ofisset Ofis Donanımları Anonim Şirketi`ni 14 milyon 800 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı.

A+A-

TMSF'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanına göre,  Fon'un 6 Eylül 2016'da kayyum olarak atandığı Ofisset Ofis Donanımları Anonim  Şirketi'nin varlıklarının, ticari ve iktisadi bütünlük kapsamında satışına karar  verildi.

5 Eylül'de saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında  gerçekleştirilecek ihalede, kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte  uygulanacak.

Muhammen bedeli 14 milyon 800 bin lira olarak belirlenen ihaleye  katılabilmek için 1 milyon 480 bin liralık nakit teminatın yatırılması gerekecek.  Nakit teminat dışında, bankalardan alınmış TL cinsinden kesin ve süresiz teminat  mektubu veya teminat cari değerinin yüzde 15 fazlası tutarında olan devlet  tahvilleri, hazine bonoları, hazine kefaletini haiz tahviller kabul edilecek.

İhaleye katılabilmek için belgelerin, 4 Eylül saat 17.00'ye kadar  satış komisyonuna teslim edilmesi gerekecek.

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.