Tofaş, 3 Nisan'dan itibaren üretime ara veriyor

Tofaş, 3 Nisan'dan itibaren üretime ara veriyor

Tofaş, 3 Nisan'dan itibaren 2 hafta süreyle Bursa fabrikasında üretime ara vermeyi kararlaştırdı

A+A-

Tofaş, 3 Nisan'dan itibaren 2 hafta süreyle Bursa fabrikasında üretime ara vermeyi kararlaştırdı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19)  etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler çerçevesinde,  yurtdışından gerçekleşen tedarik ve teslimat süreçlerindeki aksamalar  değerlendirilerek, 03 Nisan 2020 akşamı mesai bitiminden itibaren iki  hafta süreyle ve 20 Nisan 2020 tarihine kadar Bursa fabrikamızda  üretim faaliyetlerine ara verilmesi kararlaştırılmıştır.

Son dönemdeki gelişmeler nedeniyle alınan söz konusu kararın  etkilerinin asgari seviyede tutulması amacıyla, üretime ara verilen  süre içerisinde bazı periyodik bakım çalışmaları da mümkün ölçüde  gerçekleştirilecektir. Şirketimizin İş Sürekliliği Planı ve  çalışanlarımızın sağlığına yönelik tedbirler çerçevesinde, üretim  dışında kalan operasyonlar ve son dönemde Koronavirüs ile mücadele  kapsamında başlanan sağlık ekipmanları üretimi koşullar el verdiği  sürece devam edecektir. Konuyla ilgili önemli gelişmeler  yatırımcılarımızla ayrıca paylaşılacaktır."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.