Tofaş daha düşük üretim aşamasına geçti

Tofaş daha düşük üretim aşamasına geçti

Tofaş, koronavirüsle ilgili olarak T.C. Sağlık Bakanlığı’nın  açıkladığı ve Koç Topluluğu genelinde uygulanan önlemler paralelinde  güncellemeleri sürdürdüğünü açıkladı.

A+A-

Tofaş, koronavirüsle ilgili olarak T.C. Sağlık Bakanlığı’nın  açıkladığı ve Koç Topluluğu genelinde uygulanan önlemler paralelinde  güncellemeleri sürdürdüğünü açıkladı. Tofaş tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Tofaş olarak, tüm dünya ve ülkemizin, Koronavirüs (Covid-19)  salgını nedeniyle son derece kritik günlerden geçtiği bu dönemde,  faaliyetlerimizi çalışanlarımızın sağlığını önceliğimize alarak ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve Koç Topluluğu genelinde  uygulanmakta olan önlemler paralelinde güncelleyerek sürdürüyoruz.

Bugüne kadar aldığımız tedbirlere ilave olarak yeni uygulamaları  devreye aldığımızı bildirmek isteriz.

Üretim hatlarımızda, Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyeleri  doğrultusunda çalışan sağlığı açısından riskleri minimize etmek  amacıyla 1,5 metre sosyal mesafe kuralını uygulamaya başlayarak üretim  hızımızı düşürüyoruz. Sosyal mesafe uygulamamızı üretim hatlarının  yanında, personel servisleri ve tüm ortak alanlarda devreye alıyoruz.
Bununla birlikte, iş durumu müsait olan çalışanlarımız için bugünden  itibaren evden çalışma imkânı tanıyoruz.

Bireylerin ve kurumların hem kendisi hem de çevresi için sorumlu  olarak hareket etmesi gereken bir dönemden geçiyoruz. Konunun gündeme  geldiği ilk günden itibaren pek çok önlemi hayata geçirdik. En üst  seviyede uyguladığımız hijyen planımız kapsamında tüm çalışma  alanlarımızın sık aralıklarla dezenfekte edilmesi, şirketimize  ziyaretçi kabulünün durdurulması ve toplantıların uzaktan iletişim  yoluyla yapılması uygulamalarını hızlıca devreye aldık. Etkinlikler ve  yurt dışı seyahatlerimizi iptal ettik. İç iletişim kanallarımızda,  virüsten korunmaya yönelik yayınları başlattık ve devam ediyoruz.

Bu tedbirlere ilave olarak, üretim hatlarında ve diğer alanlarda  sosyal mesafe kuralının ve evden çalışma uygulamasının devreye  alınmasının tüm çalışma arkadaşlarımızın, çevre ve toplumun sağlık  riskini en aza indirmek açısından katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Durumu anlık olarak takip ederek gerekli önlem ve aksiyonları  almaya devam edeceğiz. Bu sürecin ülkemizde ve dünyada hızla sona  ermesini umuyor, hepimiz için sağlıklı günler diliyoruz. "
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.