TOGG, CES 2022'de sahneye çıkıyor

TOGG, CES 2022'de sahneye çıkıyor

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, Ocak ayında Las Vegas’da düzenlenecek dünyanın önde gelen tüketici elektroniği fuarında (CES) görücüye çıkıyor.

A+A-

Bloomberg HT'nin haberine göre Türkiye'nin otomobilinin dünyaya tanıtımı için yeni bir adım atılıyor Klasik otomobil fuarlarından ziyade teknoloji fuarlarında varlık göstermeyi tercih eden TOGG, 5-8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2022'ye katılacaklarını sosyal medya aracılığıyla açıkladı.

TOGG'dan yapılan açıklamada, "Bu yıl 55'incisi düzenlenen, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES - Tüketici Elektroniği Fuarı'nda olacağız." ifadelerine yer verildi.

Münih Otomobil Fuarı, pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra ilk kez fiziksel olarak düzenlenmişti. Elektrikli otomobillerin ve konsept modellerin ağırlıkta olduğu fuara TOGG'un katılmaması merak konusu olmuştu. TOGG yöneticisi Gürcan Karakaş ise, daha önceki açıklamalarında klasik otomobil fuarlarında olmayacaklarını, kendilerini teknoloji şirketi olarak gördüklerini ve bu yüzden teknoloji fuarlarına katılmayı düşündüklerini dile getirmişti.

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) sadece teknoloji devlerinin değil, otomobil firmalarının en yeni teknolojiye sahip otomobillerini sergileyerek, gövde gösterisi yaptıkları bir organizasyon haline geldi. Geçen yıl pandemi nedeni ile dijital ortamda yapılan fuar bu yıl yeniden yüzyüze gerçekleştiriliyor. Dev markaların sahne alacağı organizasyona pandemi nedeniyle ek önlemler getirilerek aşı olmayanların giremeyeceği duyuruldu.

İlgili Haberler