Trabzonspor Aziz Yıldırım'ın peşini bırakmıyor

Trabzonspor Aziz Yıldırım'ın peşini bırakmıyor

Trabzonspor Kulübü, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve şike davası sanıklarından bazıları hakkında vermiş olduğu, 'Yeniden yargılama taleplerinin kabul edilebilir' olduğuna dair karara bugün itiraz etti.

A+A-

Trabzonspor, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve şike davası sanıklarından bazıları hakkında vermiş olduğu, 'Yeniden yargılama taleplerinin kabul edilebilir' olduğuna dair karara bugün itiraz etti. Trabzonspor'un itiraz dilekçesi, bugün İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmek üzere Trabzon Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesine verildi.

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarından Av. Hakan Orhan, Av. Erdem Egemen ve Av. Nusret Yılmaz imzasıyla verilen dilekçede yeniden yargılama talebinin kabul edilebilir olduğuna dair kararın hukuksuz olduğu vurgulandı, 'Yeniden yargılama ile hükümlerdeki hataların giderilmesi amaçlanmaktadır. Hükümde hata yoksa yeniden yargılamanın gereği de yoktur' ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Hukuk Kurulu itirazında ayrıca, 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin kanunlarda ve içtihatlarda öngörülen metotları terkederek, şimdiye kadar görülmemiş, bundan sonra da görülmeyecek yeni bir metot uyguladığını ileri sürdü. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.