Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı

Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı

Hamile kadının bulunduğu otomobili kendilerine yol vermediği gerekçesiyle darp eden trafik magandalarının Seydioğlu baklavalarının sahibi Hüseyin Sel ve kardeşi olduğu ortaya çıktı.

A+A-

İstanbul'da içinde hamile kadının bulunduğu otomobili kendilerine yol vermediği gerekçesiyle darp eden trafik magandalarının Seydioğlu baklavalarının sahibi Hüseyin Sel ve kardeşi olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Pendik'te D-100 karayolunda meydana gelen olay sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

NTV’nin haberine göre, sürücüyü araçtan indirmek isteyen iki saldırgan aracın şoför kapısını açamayınca önce aracın aynasını kırdı, ardından aracın kaputuna çıkıp tekmeleyerek büyük zarar verdi. Hamile kadının “polisi arıyorum” uyarılarına aldırış etmeyen saldırganlar araca zarar verdikten sonra gözden kayboldu. Saldırıya uğrayan çift, NTV WhatsApp hattına ulaşan o görüntülerle birlikte polise giderek şikayetçi oldu.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

O magandalardan birinin ünlü baklavacı Hasan Sel, yanındaki kişinin ise Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı. Hasan Sel’in milyonlarca liralık sermayeli farklı sektörlerde şirketlerinin sahibi olduğu kaydedildi. Sözcü’den Tugay Saday’ın Emniyet kaynaklarından aktardığına göre, Hasan Sel’in Kastamonu’da olduğu ve olaya ilişkin ifade vermek için yarın emniyete gideceği belirtildi.

‘YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTIK AÇIKLAMASI!’

Olaydan sonra açıklama yapan Hüseyin Sel, kendisinin ve sahibi olduğu Seydioğlu Baklava’nın lince uğradığını iddia etti. Açıklamada, “Olaya ilişkin kamuoyuna yansıyan görüntülerden anlaşılacağı üzere Seydioğlu Baklaba sahibi Hüseyin Sel’in bu üzücü hadisede araç içindeki şahıslara yönelik hiçbir şekilde fiili ve sözlü müdahalede bulunmayıp, aksine olayların yatışması için sarf ettiği görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

Açıklamaların devamında da, “Olayın her ne kadar da basına yansıyan görüntülerinde yer almasa da, diğer araç sürücüsünün olayın başlangıcında el kol hareketleri, yol vermeme gibi tahrik unsuru içeren davranışta bulunmuştur” ifadeleri yer aldı.

İşte o görüntüler:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.