TRT'ye kurum kökenli genel müdür

TRT'ye kurum kökenli genel müdür

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürlüğüne, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından önerilen üç aday arasından Şenol Göka atandı.

A+A-

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürlüğüne, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından önerilen üç aday arasından Şenol Göka atandı. Göka'nın atanmasına dair Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Şenol Göka kimdir?

1986 senesinden günümüze TRT'de hizmet vermekte olan Şenol Göka, Denizli Lisesi'nin 1979 yılı mezunlarındandır. Marmara Üniversitesi mezunu olan Şenol Göka, Basın Yayın Yüksek Okulu'nun Radyo-Televizyon bölümünden diplomasını almıştır.

2014 yılının Haziran ayında TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Şenol Göka, TRT Radyo Dairesi Başkanı olarak da kuruma uzun yıllar hizmet etmiştir. Aynı zamanda kitap yazarı olarak da tanınan Göka şu ana kadar yayıncılık sektörüne yönelik 4 kitap kaleme almıştır.

Şenol Göka'nın kitapları: "İnsan ve Mekan - Bir bütünün iki farklı görüntüsü", "Her Halde İnsan", "Radyo Olmalı" , "Siyaset, Medya ve Zihnime Yansımalar"

Şenol Göka, RTÜK'ün Bakanlar Kurulu'na teklif edilmek üzere belirlediği 3 isim arasında gösterilmekte olup, 20 Eylül - 8 Ekim arası yapılan başvurular arasından belirlenmiştir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.