TSKB için yüzde 18 prim potansiyeli

TSKB için yüzde 18 prim potansiyeli

Bankaların bilançoları geldikçe aracı kurumların da banka hisselerini dönük hedef fiyat çalışmaları güncelleniyor. 3 Aracı kurum TSKB hisseleri için tavsiye ve hedef fiyatlarını açıkladı

A+A-

Bankaların bilançoları geldikçe aracı kurumların da banka hisselerini dönük hedef fiyat çalışmaları güncelleniyor. 3 Aracı kurum TSKB hisseleri için tavsiye ve hedef fiyatlarını açıkladı.

Son kapanışını (31 Ekim 2014) 1.95 liradan yapan TSKB hisseleri için Yapı Kredi, Ak ve Şeker Yatırım hedef fiyat ve tavsiyelerini güncelledi. TSKB hisseleri için Yapı Kredi Yatırım hedef fiyatını 2.00 liradan 2.20 liraya yükseltirken Ak Yatırım 2.30 ve Şeker Yatırım ise 2.05 lira hedef fiyat verdi.

TSKB hisseleri için Yapı Kredi Yatırım'ın" Tut", Ak Yatırım'ın "Endeksin Üzerinde Getiri" ve Şeker Yatırım'ın ise "Endekse Paralel Getiri" tavsiyesi bulunuyor.

Son kapanış fiyatı ile Ak Yatırım'ın hedef fiyatı yüzde 17.94, Şeker Yatırım'ın hedef fiyatı yüzde 5.12 ve Yapı Kredi Yatırım'ın hedef fiyatı ise yüzde 12.82 prim potansiyeli barındırıyor

TSKB hisseleri bu yıl içinde en düşük 1.37 lirayı en yüksek ise 2.03'ü gördü.

 

 

İŞ BANKACI C HİSSESİ ALINIR MI? 3 ARACI KURUM AÇIKLADI
ARACI KURUM HİSSE SENEDİ ÖNERİLERİ

 

 

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.