TT yönetimine kamudan atama

TT yönetimine kamudan atama

Türk Telekom Yönetim Kurulu'na Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın atandı

A+A-

Türk Telekom Yönetim Kurulu'na  Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın atandı. Tür TElekom'dan KAP'a gönderilen atama ile ilgili açıklama şu şekilde: 

"Şirketimiz Yönetim Kurulu, boş olan Yönetim Kurulu üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesine göre, Yönetim Kurulu'nun kalan görev süresi boyunca görev yapmak ve yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Sayın Talat Aydın'ın gerçek kişi yönetim kurulu üyesi sıfatı ile atanmasına karar vermiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu, Kemal Madenoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atanmasına karar vermiştir.

Talat AYDIN kimdir

1961 Erzincan doğumludur. İlk, orta ve lise (Teknik Lise - Makine Bölümü) tahsilini Erzincan'da tamamlayarak Erciyes Üniversitesinden Makine Mühendisi olarak mezun olmuş ve Gazi Üniversitesinde de Mühendislik alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

Kamu sektöründe Mühendis, Yüksek Mühendis olarak çalıştıktan sonra Nisan 2001 - Nisan 2003 arasında Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu'nda Denetçi olarak görev yapmıştır. Mayıs 2003 - Temmuz 2009 arasında Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü ve Ağustos 2009 - Ekim 2011 arasında Müsteşar Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür.

1 Kasım 2011 tarihinde kurulan Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini ise halen yürütmektedir. Orta derecede İngilizce bilen Aydın, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.