Tümosan için SAT önerisi

Tümosan için SAT önerisi

Tera Menkul, Tümosan hedef fiyatını 6TL'den 6,90TL'ye yükseltirken, 'SAT' tavsiyesini yineledi

A+A-

Tera Menkul Değerler, Tümosan hedef fiyatını 6TL'den 6,90TL'ye yükseltti. Tera Menkul Değerler konu ile ilgili
raporunda, Tümosan için 'SAT' tavsiyesini yinelediklerini belirtti.

Raporda şu değerlendirme yapıldı: 

"Hızlı tren hariç yukarı yönlü bir potansiyel görmüyoruz!
TMSN için tahminlerimizi revize ederek hedef fiyatımızı 6.00TL'den 6.90 TL'ye çıkarıyoruz ve SAT tavsiyemizi yineliyoruz. Altay Tank projesinin net katkısını hesaplayarak modelimize dahil ederken (hisse başına 1.20 TL), ana iş kolu traktördeki tahminlerimizi aşağı yönlü revize ettik. Böylece hedef fiyatımız sadece %15 artış gösterdi.

TMSN son 1 yılda endeksin %36, yılbaşından bu yana %68 üzerinde getirdi, bunda da Altay Tank ve hızlı tren gibi işlerdeki beklentiler baş rolü oynadı. TMSN Altay Tank'ın güç ünitesini geliştireceği projeden 5 yıllık bir süreçte 190mn gelir elde edicek. %30 FAVÖK marjı beklentisiyle, TMSN 57mn ¬ FAVÖK elde edicek, burdan da 1.20 TL hisse başına net katkı hesaplıyoruz. TMSN İspanyol Talgo ile ortak tren seti üretimi ve 90 YHT üretimi için işbirliği anlaşması imzalamıştı. Biz bu konuda somut bir gelişme veya veri olmadığından şirket değerlemesine katmadık."

Tümosan hisseleri son kapanışını (25 Mart 2015) 8.07 liradan yapmıştı

 

TÜMOSAN RAPORUNUN TAMAMI

BUGÜNÜN DİĞER HİSSE ÖNERİLERİ

TÜMOSAN HİSSE DETAY SAYFASI

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.