`Türkiye ABD-Çin tarifeleri karşısında hassas`

`Türkiye ABD-Çin tarifeleri karşısında hassas`

Capital Economics gelişen piyasa ekonomisti William Jackson, Türkiye`nin ABD ve Çin arasında artan ticaret gerilimine bağlı olarak düşecek risk iştahı karşısında hassas olduğunu belirtti.

A+A-

Capital Economics gelişen piyasa ekonomisti William Jackson, Türkiye`nin ABD ve Çin arasında artan ticaret gerilimine bağlı olarak düşecek risk iştahı karşısında hassas olduğunu belirtti. Londra'da Capital Economics gelişen piyasa ekonomisti William Jackson, çarşamba günü yazdığı notta, "ABD'nin Çin'den gelecek ürünlere uygulamayı planladığı tarifeler, arz zincirleri vasıtasıyla, özellikle Doğu Asya olmak üzere diğer gelişen piyasalar üzerinde dolaylı bir etki yaratabilir" ifadesini kullandı.
 
Jackson, notunda, "Türkiye gibi ülkeler, tarifelere maruz kalmamalarına rağmen, artan ticaret gerilimlerine bağlı olarak düşecek risk iştahı karşısında hassas" şeklinde görüş belirtti. 


Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.