Türkiye Futbol Federasyonu'nda  FETÖ depremi

Türkiye Futbol Federasyonu'nda FETÖ depremi

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) FETÖ depremi. 94 gözaltı

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) FETÖ depremi sürüyor. TFF'den yapılan açıklamada federasyon içerisinde FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen 94 kişinin ilişiğinin kesildiği açıklandı.

TFF'de devam eden soruşturma kapsamında Tahkim, Disiplin, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Temsilciler ve Gözlemciler kurullarından çok sayıda kişinin TFF ile ilişkisinin kesildiği öğrenildi.

Herkesin en çok merak ettiği konu olan 'FETÖ ile bağlantılı olanlar arasında Süper Lig hakemi var mı?' sorusu da cevabını buldu. FETÖ ile bağlantısı olan Süper Lig hakemi yok ancak 1 tane Süper Lig yardımcı hakemi tespit edildi. Onun da ilişiği kesiliyor...

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Federasyonumuz, görülen lüzum üzerine 94 kişinin TFF ile ilişiğini kesmiştir. TFF ile ilişiği kesilen kişiler arasında klasman ve bölge hakem ve yardımcı hakemleri, İl Hakem Kurulu üyeleri ile ulusal ve bölgesel gözlemciler yer almaktadır."

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.