Uludağ'da cinayet, tatilciler otelleri boşalttı

Uludağ'da cinayet, tatilciler otelleri boşalttı

Uludağ'da güvenlik görevlileriyle kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti,

A+A-

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da dün gece peş peşe silah sesleri duyuldu. Güvenlik görevlileriyle kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Cinayetin ardından jandarma ekipleri 17 kişiyi gözaltına aldı. Birçok tatilcinin ise gece yarısı ellerinde valizleriyle Uludağ'ı terk ettiği görüldü...

Hürriyet'te yer alan habere göre, kavga, Uludağ'da ki kış festivalindeki güvenlik görevlileri ile kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında çıktı. Çıkan silahlı kavgada kayak kiralama işi yapan 19 yaşındaki Yusuf Köse'nin hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, yaşanan olayın ardından özel güvenlik görevlilerinden ve kayak kiralama işi yapan esnaflardan oluşan 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 17 şüpheli, Uludağ Jandarma Karakolu'na götürüldü.

2-017.jpg

TATİLCİLER OTELLERİ BOŞALTTI

Yaşanan kavganın ardından bir çok işletme ve otelin camlarında zarar olduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise 20'ye yakın boş kovan ele geçirildi. Olayın yaşandığı yerin yakınındaki otellerdeki tatilcilerin, gece yarısı ellerindeki valizler ile otelleri boşalttığı ve tatillerini sonlandırdıkları görüldü. Jandarma ve Özel Harekat ekipleri, uzun namlulu silahlarla çevrede aldığı güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, çok sayıda silah sesi duyduklarını, arbede ve büyük panik yaşadıklarını belirttiler. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

3-009.jpg

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.