Ünlü oyuncu Ayşen Gruda yoğun bakımda

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda yoğun bakımda

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

A+A-

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda'nın mide kanaması şüphesiyle gittiği hastanede 10 gündür yoğun bakımda tutulduğu aktarıldı.

Gruda'nın doktoru 10 gündür hastanede tutulan sanatçının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

'YAKIN SÜREÇTE TABURCU OLMASINI ÖNGÖRMÜYORUZ'

Uz. Dr. Ergün Kasapoğlu, tedavinin bir süre daha devam edeceğini belirterek, "Sanatçımız mide kanaması şüphesi ile geldiği hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonrasında kan değerlerinin dengelenmesi amacıyla kan verildi. Şu an için durumu stabil, odasında dinleniyor ve tedavisi devam ediyor. Yakın bir süreçte taburcu olmasını öngörmüyoruz" dedi. 

AYŞEN GRUDA KİMDİR?

Türk Sineması ve Tiyatrosu'nun 'Domates Güzeli' lakabı ile tanınan sanatçı 1945 yılında İstanbul'da doğdu.

Oyunculuk yeteneği, çocuk yaşta Yeşilköy'deki evlerinde Ermeni komşularının taklidini yaparken ailesi tarafından keşfedildi. Televizyon için yaptığı skeçlerden birinde canlandırdığı 'Domates Güzeli Nahide Şerbet' karakterinden sonra lakabı 'Domates Güzeli' olarak kaldı.

Ayşen Gruda, 'Mum Söndü', 'Deve Kuşu Kabare', 'Hababam Sınıfı Müzikali', 'Yedi Kocalı Hürmüz' gibi kabare ve müzikallerde yer aldı. Tiyatronun yanıda birçok televizyon programında skeçlerde ve dizilerde oyunculuk yaptı. Sinemada 'Tosun Paşa', 'Süt Kardeşler', 'Şabanoğlu Şaban', 'Hababan Sınıfı', 'Neşeli Günler' gibi birçok klasikleşmiş Türk sineması örneklerinde oynadı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.