# US Yatırım, Momentum Girişim ile yatırım görüşmelerine başladı

- Bağlantı: https://www.borsatek.com/ushol-momentum-girisim-yatirim-gorusmeleri/
- Yayımlanma: 2026-10-16T17:39:59+03:00
- Yazar: Haber Merkezi

US Yatırım Holding A.Ş.’nin (USHOL) %100 bağlı ortaklığı Momentum Girişim Holding
A.Ş., büyüme ve portföy çeşitlendirme stratejileri doğrultusunda potansiyel yatırım
ve işbirliği görüşmelerine başladı.

Şirketten KAP’a gönderilen bildirime göre, enjeksiyon baskı işleri ve üretim faaliyetleri
kapsamında oyuncak grupları, promosyon saat çerçeveleri, elektrik malzemeleri, kuyumcu
ve takı mankenleri ile çeşitli ebatlarda kristal kapaklı ürünler alanında görüşmeler
yürütülüyor.

Momentum Girişim Holding, bu kapsamda gizlilik sözleşmesi imzaladı.

 |  Özel Durum Açıklaması (Genel) |  
 |  Yapılan Açıklama Güncelleme mi? |  Hayır (No) |  
 |  Yapılan Açıklama Düzeltme mi? |  Hayır (No) |  
 |  Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi |  – |  
 |  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? |  Hayır (No) |  
 |  Bildirim İçeriği |  
 |  Açıklamalar |  
 |

Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Momentum Girişim Holding A.Ş.'nin büyüme ve portföy çeşitlendirme stratejileri doğrultusunda;

Enjeksiyon baskı işleri ve üretim faaliyetleri kapsamında; oyuncak grupları, promosyon saat çerçeveleri, elektrik malzemeleri, kuyumcu ve takı mankenleri, çeşitli ebatlarda kristal kapaklı kutular, otomatik kepenk ve sineklik sistemleri malzemeleri, tablet kılıfları, çeşitli plastik mutfak eşyaları ile kırtasiye sektörüne yönelik ürünlerin imalatı alanında geniş bir yelpazede faaliyet gösteren yerleşik bir şirket ile potansiyel yatırım, satın alma veya stratejik işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi amacıyla görüşmelere başladı.

Bu kapsamda, taraflar arasında ticari ve finansal bilgi paylaşımı ile ön inceleme (due-diligence) süreçlerinin yürütülebilmesi için 16.10.2026 tarihi itibarıyla bir "Gizlilik Sözleşmesi" imzalandı.

Sürece ilişkin somut gelişmeler oldukça, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) hükümleri çerçevesinde kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacak.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine saygıyla sunarız.

Momentum Girişim Holding A.Ş., a wholly owned subsidiary of our Company, has initiated discussions, in line with its growth and portfolio diversification strategies, with an established company engaged in injection molding and manufacturing across a broad range of products, including toys, promotional watch frames, electrical supplies, jewelry display stands and mannequins, boxes of various sizes with crystal-clear lids, components for automatic shutter and insect screen systems, tablet cases, various plastic kitchenware items, and stationery products, to evaluate potential investment, acquisition, or strategic partnership opportunities.

In this context, a Non-Disclosure Agreement was signed between the parties on October 16, 2026, to facilitate the exchange of commercial and financial information and the conduct of preliminary due diligence.

Material developments regarding the process will be disclosed to the public and our investors in accordance with the Capital Markets Board's (CMB) Communiqué on Material Events Disclosure (II-15.1).

Respectfully submitted for the information of the public and our investors.

  |
