Vakıf Katılım kaç personel alacak

Vakıf Katılım kaç personel alacak

26 Şubat'ta kapılarını açacak olan Vakıf Katılım Bankası'nın genel merkez ile ilk şubesinin yeri ve kaç personel alacağı belli oldu

A+A-

Vakıf Katılım, 26 Şubat'ta faaliyetlerine başlıyor. Bankanın ilk etapta merkez şube ve yaklaşık 120 çalışanla açılması beklenirken, yıl sonunda 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşması hedefleniyor

Kamunun katılım bankacılığına gireceği açıklanmasıyla gözler Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasına çevrilmişti. Kamunun ilk kamu katılım bankası, 29 Mayıs 2015 tarihinde resmi açılışı yapılan Ziraat Katılım olarak tarihe geçerken, ikincisi de Vakıf Katılım olacak.

Geçen hafta 15 Şubat'ta BDDK'dan faaliyet izni alan Vakıf Katılımın kapıları 26 Şubat'ta müşterilerine açılacak. Genel Müdürlüğü İstanbul'da yer alacak bankanın, ilk etapta Şişli'deki Genel Müdürlük binasının giriş katındaki şubesi hizmet verecek.

Kuruluş çalışmalarını yaklaşık 120 personel ile tamamlayan bankanın yıl sonuna kadar 500 personele ve 30 şubeye ulaşması planlanıyor.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.