Vezneciler'deki patlamaya yayın yasağı

Vezneciler'deki patlamaya yayın yasağı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet polis aracına yönelik bombalı saldırıda yedi polis ve dört sivil olmak üzere 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

A+A-

İstanbul Vezneciler'deki patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsü geçerken patlama meydana geldi.

Görgü tanıkları polis aracı geçerken park halindeki bir otomobilin patlatıldığını iddia etti.Ancak saldırının nasıl gerçekleştiği henüz kesinleşmedi. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, bu sabah 08.40 sıralarında İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet polis aracına yönelik bombalı saldırıda yedi polis ve dört sivil olmak üzere 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Olay yerinde gazetecilere açıklamalarında bulanan Şahin patlamada üçü ağır olmak üzere 36 kişinin de yaralandığını söyledi.

İstanbul 10.Sulh Ceza Hakimliği, Vezneciler'deki patlama ile ilgili yayın yasağı getirdi

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.