Volkswagen yüz binlerce otomobilini geri çağırdı

Volkswagen yüz binlerce otomobilini geri çağırdı

Alman otomobil üreticisi Volkswagen A.G., emniyet kemeri nedeniyle kendi markası ve İspanyol iştiraki Seat S.A`dan 410 bin arabayı geri çağırdı.

A+A-

Alman otomobil üreticisi Volkswagen A.G., emniyet kemeri nedeniyle kendi markası ve İspanyol iştiraki Seat S.A`dan 410 bin arabayı geri çağırdı. Alman otomobil üreticisi Volkswagen'den yapılan açıklamada kendi markası ve İspanyol iştiraki olan Seat'ta bazı modellerdeki koltuktan arızalı emniyet kemerleri nedeniyle 410 bin otomobilin geri çağrılacağını ve müşterilerin bu süre içinde orta koltuğu kullanmamaları konusunda uyarıda bulundu. Bir sözcü 191,000 aracın Seat Ibiza ile benzer emniyet kemeri kilitlerine sahip Arona araçlarının da etkilendiğini söyledi.
 
Gruptan yapılan açıklamada, "Nadir durumlarda, arka orta koltuk ve arka sol koltuğun aynı anda meşgul olması durumunda, 219.000 adet 2018 VW Polo otomobilinde sol emniyet kemerinin kilidi istenmeden serbest kalabilir" denildi. 


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.