WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü

WhatsApp bugün öğlen saatlerinde dünya genelinde çöktü. Uygulamaya girmeye çalışanlar mesaj gönderemiyor ya da alamıyor. Aynı sorun WhatsApp ile birlikte Instagram ve Facebook'ta da yaşanıyor.

A+A-

WhatsApp, bugün TSİ 13.40 sularında dünya genelinde çöktü. Uygulamaya giren kullanıcılar mesaj ya da fotoğraf gönderemiyor. Yaşanan sorunun teknik bir sıkıntıdan kaynaklandığı sanılırken WhatsApp'tan konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmış değil. WhatsApp'la birlikte Facebook ve Instagram'da da erişim sorunu yaşandığı göze çarpıyor. 
Haftalar önce yaşanan erişim sorununda Facebook, Instagram ve WhatsApp aynı anda erişimdem kopmuş ve saatlerce dünya genelinde normale dönememişti. 

WHATSAPP ÇÖKÜYOR, RAKİP UYGULAMALAR KAZANIYOR
WhatsApp'ın erişim sorunu yaşadığı saatler iletişim sıkıntısı yaşayan kullanıcıların Telegram başta olmak üzere diğer sohbet uygulamalarını telefonlarına indirdikleri dikkat çekerken, Telegram'ın geçtiğimiz haftalarda erişim sorunu yaşayan ve saatlerce kendine gelemeyen WhatsApp sayesinde 3 milyon yeni abone kazandığı ortaya çıkmıştı.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.