WhatsApp iPad'lere geliyor

WhatsApp iPad'lere geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, masaüstü versiyonlarının gelişimiyle ilgi çekse de uzun zamandır beklenen iPad desteğinin olmaması kullanıcıları üzüyor. Ancak iPad için WhatsApp yolda olabilir.

A+A-

En popüler mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, iOS ve Android’teki başarısının ardından tarayıcı üzerinde de kullanım sağlamıştı. Daha sonra masaüstü uygulamaları da getiren WhatsApp, hem masaüstü hem de tarayıcı üzerinden verdiği servisi her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Ancak iPad kullanıcıları uzun zamandır WhatsApp desteği bekliyor.

iPad için WhatsApp gerçek olabilir

The Verge ile röportaj yapan Meta’da WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, şirketin bir noktada iPad uygulaması çıkartmak istediğini belirtti. Cathcart, röportaj sırasında geliştirme süreci hakkında bilgi vermedi ancak insanların iPad için WhatsApp istediğinin farkında olduklarını ve bunu gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Ayrıca Cathcart, WhatsApp’ın çoklu cihaz desteğinin bu yönde önemli bir adım olduğunu belirtti. Çoklu cihaz desteğine önem verdiklerini belirten Cathcart, bu teknolojinin iPad için WhatsApp’ın temeline güç verebileceğini belirtti.

iPad için Whatsapp henüz kesinleşmiş değil ancak Meta’nın çoklu cihaz desteği konusunda yaptığı geliştirmeler sürecinde bu konuda daha çok bilgi alabiliriz. Instagram takımı hala iPad için Instagram geliştirmeyi redderken WhatsApp takımının bu konuda pozitif olduğunu bilmek iPad kullanıcılarını biraz rahatlatacaktır.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler