WhatsApp'a beklenen özellik nihayet geldi

WhatsApp'a beklenen özellik nihayet geldi

WhatsApp, Web uygulamasında senkronizasyon sorunu yaşayan iOS ve Android kullanıcılarına güvenlik güncellemesi yayınladı.

A+A-

Şirket, WhatsApp Web kullanırken senkronizasyon sorunu yaşayan kullanıcılar için yeni bir güncelleme sundu. Güvenlik düzeltmesi olarak adlandırılan özellik, verilerin yanlış senkronize edilmesinin önüne geçecek.

WhatsApp, sorunu çözmek için bağlanılan cihazların oturumlarını otomatik olarak kapatacak. Android kullanıcıları için WhatsApp Beta’da uygulanan iyileştirme, nihayet iOS kullanıcılarına da sunuldu.

iOS cihaz kullananlar için otomatik olarak oturum sonlandırılıyor. Ayrıca uygulamanın oturum sekmesinde senkronizasyon sorunu nedeniyle bağlantıların sonlandırıldığını belirten bir uyarı çıkıyor.

Senkronizasyon sorunu yaşayıp yaşamadığınızı öğrenmek için, WhatsApp uygulamasına giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsüne tıklayın. Ardından karşınıza çıkan ekranda Bağlı Cihazlar sekmesine tıklayın. Uygulama, herhangi bir sorun oluştuğunda Bağlı Cihazlar sekmesinde uyarı mesajı gösterecek. QR kodunuzu WhatsApp uygulaması üzerinden okutarak WhatsApp Web’e tekrar giriş yapabilirsiniz.

İlgili Haberler