WhatsApp'ta fotoğraflara artık bir kez bakabileceksiniz

WhatsApp'ta fotoğraflara artık bir kez bakabileceksiniz

Dünyada en büyük kullanıcı kitlesine sahip uygulamalardan olan WhatsApp, bir süredir test ettiği özelliği herkesin kullanımına sundu.

A+A-

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri şüphesiz WhatsApp. Şirket, son zamanlarda kullanıcıları için birçok yenilik yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bugün, beta kullanıcıların bir süredir test ettiği ve artık herkesin sadece bir kere görebileceği yeni tek gösterimlik fotoğraf özelliği kullanıma sunuldu.

Bugünden itibaren WhatsApp kullanıcıları, fotoğraf ve videoları görüntülediği gibi silen ”Bir Kez Görüntüleme” özelliğine kavuştu. Bu özellik karşıdaki kişinin gönderdiğiniz medyayı sadece bir kez oynatabilmesine izin veriyor. Siz eğer ki karşı tarafa tek gösterimlik medya mesajı atarsanız karşıdaki kişi medyayı oynattığı anda size bildirim gelecek.

Ancak bu özellik, ekran görüntüsü alma konusunda herhangi bir sorun yaşatmıyor. WhatsApp kullanıcıları kendilerine gelen medyayı ekran görüntüsü veya ekran kaydı şeklinde galerilerinde süresiz muhafaza edebilecekler.

Ayrıca özelliğe erişimi olmayan eski sürüme sahip Android ve iOS kullanıcılarına gönderdiğiniz tek gösterimlik mesajlar karşı taraftan silinmiyor.