WhatsApp’ta sürpriz değişiklik

WhatsApp’ta sürpriz değişiklik

WhatsApp'ta 'son görülme' özelliğinde sürpriz değişiklik yaparak bir kez daha gündeme geldi. WhatsApp kullanıcıları artık istedikleri kişiyi kara listeye alabilecekler. WhatsApp şimdi biraz daha spesifik oldu.

A+A-

Pek çok insanın en sinir bozucu bulduğu özelliklerden birisi olan WhatsApp’in son görülme bildirimi geçtiğimiz dönemde yapılan bir güncelleme ile kontrol edilebilir hale gelmişti. Şimdi biraz daha spesifik oluyor.

WhatsApp son görülme listesi

WhatsApp beta sürümüne getirilen yenilik, son görülme için bir liste hazırlayabilme imkânı sunuyor. Normalde son görülme özelliği herkes, kişiler ve hiç kimse olarak 3 farklı seçeneğe sahipti. 

“Yeni ekleme ile Kişilerim, Hariç...” şeklinde bir seçenek daha geliyor. Bu seçenekte son görülme durumu kişilerinize görünüyor ancak bunların arasından istemediğiniz kişiler varsa bir liste yapabiliyorsunuz.

WhatsApp biraz daha kişiye özel hale geldi

Böylece WhatsApp son görülme özelliği biraz daha kişiye özel hale gelmiş oldu. Mevcut halinde ekleme veya çıkarma yapmak mümkün değil. Diğer taraftan kimin için son görülmeyi kapattıysanız onun son görülme durumu da size kapanıyor.