Yarsuvat: Galatasaray ligden atılır

Yarsuvat: Galatasaray ligden atılır

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, "Havuzdan çıkmamızı isteyenler var. Havuz sisteminden çıkmaya kalkıştığımız zaman Süper Lig'den atılabiliriz." dedi

A+A-

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, kulübün olağan Divan Kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Yarsuvat, "Havuzdan çıkmamızı isteyenler var. Havuz sisteminden çıkmaya kalkıştığımız zaman Süper Lig'den atılabiliriz." dedi.

Başkanın açıklamalarından önemli bölümler şu şekilde:

"Bir gün konuşursam GS TV'den çıkar konuşurum. Gazete gazete, TV TV dolaşmam."

"Riva için ruhsat almışız. Belediyeden homurtu gelince aceleyle 23 evin temeli atılmış."

'19 yaşındaki birinin velisi olmaz'

"Bir basketbol antrenörü, bir 19 yaşında çocuğa tokat atmış. Bu çocuk bize gelmeden babasıyla Hürriyet Gazetesi'ne gitmiş. Arkasından federasyona gidilmiş. Hep söylerim, 19 yaşında bir üniversite öğrencisinin, oyuncunun velisi olmaz. Tokat yiyen genç oyuncu bize gelmeliydi. Ama bize gelmedi. Demek ki bizi kaale almıyor. Ben olayı genç çocuktan dinlemedim çünkü bize gelmedi. Ergin Ataman'ı dinledim. Bana her şeyi anlattı. Ergin oyuncuya, kendine gelmesi için tokat attığını söyledi."

Derya Taşdelenler konusu

"Eski bir yönetici Galatasaray'dan içeri giremiyormuş. Çekleri karşılıksız çıkmış. İnsan içine çıkamıyormuş. Bu adam eski bir yönetici. Görevi de mağazacılıkla ilgilenmek. Özhan Canaydın, mağazacılıkla ilgilenmeye başladığı zaman bunu çok sevmiş. Burada hem üretici hem mağazacı hem de markayı kullanan kişi olarak ortaya çıkmış. Galatasaray Yönetimi, bu arkadaşımızı hep destekledi.

Herhalde işleri iyi yapamamış, mağazalarını kapatmış. Tutmuş 600 bin TL'lik bir üretim yapmış ve yüksek fiyattan bu üretimi Galatasaray'a satmak, karşılığında da cari hesapla hesaplaşmak istemiş. Galatasaray'a ürettiği ürünleri zorla satmak istemiş. Galatasaray da fiyatları fahiş bulunca almamış. Almayınca da mağazacılıkla sorumlu olan bir yöneticiyi "Seni vururum, öldürürüm" diye tehdit etmiş. Bu tehdit üzerine stada bir ay süre ile girememiş. Bugün elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor.

Hakkında bir disiplin cezası da verilmemiş. Bütün söyledikleri de külliyen yalan. Yönetim bu adamın çeklerini icraya koymamış. Arkası yazdırılan çekler, Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapılmamış. Başkalarına vermiş olduğu çekleri ödeyememiş. O yüzden de ticari itibarı zedelenmiş. Burada Galatasaray'ın ne kusuru var?"

'Soma için kalan para 106 bin Euro'

"Soma ile ilgili yazılıp çizilenler dün akşam da ağızlarda sakız oldu. Esasında Soma için üç maç oynandı. Bu üç maçın birincisi Türkiye Kupası ile ilgiliydi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan bir maçtı. Hasılatının Soma'ya verileceği söylenmişti, verilmemiş.

Federasyon sadece oraya bir spor akademisi yapacağım demiş. İkincisi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea kulüplerinin Fenerbahçe'nin stadında yapmış oldukları yarım devrelik gösteri maçları... Buradan da Soma'ya bir şey gitmemiş. Fenerbahçeli dostlarımız vakıf kurduklarını, bu parayı oraya vereceklerini ve Soma'daki öğrencilere burs bağlayacaklarını söylemiş.

Atletico Madrid ile yaptığımız maçta ise resmi olarak 22 bin seyirci var. Fakat maçın 10. dakikasından sonra kapılar açılmış ve içeriye biletsiz seyirciler gelmiş. Anlaşmaya göre Atletico Madrid'in istediği para hasılattan düşüldü. Elimdeki rakamlara göre Atletico Madrid, 159 bin Euro talep ediyor. Bizim yapmış olduğumuz hesaba göre her iki takımın da ayrı ayrı 206 bin Euro vermesi gerekiyor. Bizim yapmış olduğumuz hesaplamaya göre bize kalan para aşağı yukarı masraflar çıktıktan sonra 106 bin Euro. Bu anlaşmayı iki profesyonel imzalamış."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.