Yaşar Holding ile Karşıyaka karşı karşıya

Yaşar Holding ile Karşıyaka karşı karşıya

Karşıyaka basketbol takımına ‘Pınar’ markasıyla sponsor olan Yaşar Holding’in yönetim kurulu başkanı Selim Yaşar, referandumun ardından paylaştığı ‘Evet’ mesajı nedeniyle Karşıyakalı taraftarlarla karşı karşıya geldi.

A+A-

Karşıyaka basketbol takımına ‘Pınar’ markasıyla sponsor olan Yaşar Holding’in yönetim kurulu başkanı Selim Yaşar, referandumun ardından paylaştığı ‘Evet’ mesajı nedeniyle Karşıyakalı taraftarlarla karşı karşıya geldi. Yaşar, Ankara ile ters düşmemek için sponsorluğu yeniden düşüneceklerini yazdı. 

‘Doğru karar veren Türk halkına şükranlar’

Facebook’tan ‘EVET doğru karar veren Türk halkına şükranlar’ paylaşımında bulunan Yaşar, Karşıyaka ilçesinin referandumda yüzde 83.2’yle ‘Hayır’ dediğini hatırlatan yeşil-kırmızılı taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından bu mesajını sildi.

selim.png


‘Ankara’yla ters düşmemek için sponsorluğu gözden geçirmek gerek’

Bir arkadaşının mesajını silmesini eleştirmesi üzerine, “Karşıyaka zarar görmesin diye silmiştim, 45 milyon borcu olduğu gibi biline” diye yazan Yaşar, bir başka takipçisinin, “Siz Karşıyaka’yı düşünmeyin, Yaşar Holding’i düşünün” mesajına ise, “En yüksek Hayır Karşıyaka’dan YH (Yaşar Holding) düşünüyorum ve Ankara ile ters düşmemek için sponsorluğu yeniden gözden geçirmek gerekli” yanıtını verdi.

yasar.jpg

YAŞAR Holding Hakkında

Yaşar Holding 1945 yılında kurucusu Selçuk Yaşar’ın boya sektöründe yatırımları ile faaliyete başladı. 1954 yılında Durmuş Yaşar, oğlu Selçuk Yaşar’ın öncülüğü ve gayretiyle ilk boya üretim tesisini İzmir Bornova’da kurdu ve DYO markası da bu yılda doğdu. 70’li yıllara kadar büyümesini derinlemesine boya sektöründe devam ettiren Topluluğa, zamanla bünyesine gıda, içecek, medya sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler katıldı. 

Grubun önemli bazı markaları şunlar

Gıda & İçeçek
Pınar Süt Mamulleri Sanayi A.Ş.
Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş.
Pınar Su Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Yaşar Birleşik Pazarlama Dağıtım, Turizm ve Ticaret A.Ş.
Pınar Foods GMBH
Viking Kağıt ve Selüloz A.Ş.
HDF Fzco

Boya
DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Dyo Matbaa Mürekkepleri
DYO Balkan SRL
Kemipex Joint Stock Co.
MTP Co.

Tarım & Hayvancılık & Balıkçılık
Çamlı Yem Besicilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ticaret & Hizmet
Altın Yunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş.
Bintur Turizm ve Catering Hizmetleri Ticaret A.Ş.
Desa Enerji Elektrik Üretimi A.Ş.
Yaşar Dış Ticaret A.Ş.
Yadex International GMBH

 

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.