Yataş Somali'de mağaza açtı

Yataş Somali'de mağaza açtı

Yataş Grup, Somali'nin başkenti Mogadishu'da ilk ilk Enza Home mağazasını açtı.

A+A-

Yataş Grup, Somali'nin başkenti Mogadishu'da ilk ilk Enza Home mağazasını açtı. Somali'deki ilk mobilya mağazası olma özelliğini de taşıyan Enza Home mağazasının açılışına Somali Ticaret Bakanı H.E ENG. Abdullahi Ali Hassan, Somali Büyükelçisi Vekili İsmail Emre Kosif, Somali Ticaret Odası Başkanı Mohamed Abdikarin Gabeyre, Mogadishu Belediye Başkan Yardımcısı Omar Ali Abdi, Yataş Grup Uluslararası Satışlar Bölge Yöneticisi Ebru Alkan ve Uluslararası Mimari Grup Yöneticisi Tansel Çakır katıldı. 

Somali Enza Home mağazasının açılışıyla, global bir marka olma hedefiyle yurtdışında güçlü bir mağaza ağı kurmak için çalışmalarını sürdüren Yataş Grup'un yurtdışındaki satış noktası sayısı da 96'ya ulaştı.

Grup, yıl sonuna kadar birçok ülkede açacağı yeni mağazalarla yurtdışındaki toplam mağaza sayısını 100'ün üzerine ulaştırmayı hedefliyor

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.