Yeni operasyon 25 Aralık'ta

Yeni operasyon 25 Aralık'ta

Twitter fenomeni Fuat Avni emniyette ifadesi alınan Hüseyin Gülerce'nin verdiği liste üzerinden 25 Aralık'ta büyük bir operasyonun daha planlandığını öne sürdü

A+A-

Twitter fenomeni Fuat Avni emniyette ifadesi alınan Hüseyin Gülerce'nin verdiği bir liste üzerinden 25 Aralık'ta büyük bir operasyonun daha planlandığını öne sürdü.

Rotahaber internet sitesinde yer alan habere göre Twitter fenomeni Fuat Avni yine gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Son operasyon deşifresi büyük ses getiren ve dedikleri bir kez daha çıkan Fuat Avni "medya operasyonunun" başarısız olmasının birilerini çok öfkelendirdiğini söyledi.

Fuat Avni ayrıca yeni bir operasyonun sinyalini de verdi. Cemaat aleyhinde sözleriyle gündeme gelen Zaman Gazetesi'nin eski yazarı Hüseyin Gülerce'nin ifadesinde yeni bir gözaltı listesi teslim ettiği ve bu liste üzerinden cemaate yakın isimlere yeni bir operasyon ihdas edildiğini iddia eden Fuat Avni, Gülercene'nin "ifadesi kapsamında büyük bir operasyonun temelinin atıldığını" ve bu operasyonun 25 Aralık'ta yapılacağını öne sürdü.

Fuat Avni'nin bir diğer bomba iddiası ise Kimse Yok mu derneğine de "Gazze'deki yetimlere battaniye göndermek" üzerinden bir operasyonun planlandığı yönündeydi. Fuat Avni ayrıca KCK operasyonu yapan polislere de operasyon yapılacağını söyledi.

Fuat Avni ayrıca Fethullah Gülen hakkında kırmızı bülten çıkarılacağını da iddia etti.

İşte Fuat Avni'nin o tweetleri:

1. 'Medya Darbesi' istenilen başarıya ulaşamadı. Gözaltına alınanlara uluslararası destek ve yapanlara tepki Tiran'ı bunalttı.

2. Öfkesini yakınındakilerden alıyor. Bağırmalara alıştık ama küfürlerine alışılamıyor. Tiran'ın öfkesi İstanbul Emniyeti'nde karşılık buldu

3. İçi boş dosyayı doldurmak için her filmi çeviriyorlar. KÇG İstanbul ekibi, 14 Aralık operasyonun gözaltına alma kısmıyla ilgilendi.

4. Operasyonu, Bilal'in ortağı Yasin El Kadı'nın avukatı aynı zamanda Yenişafak ve Albayrak grubundan yönetici Mustafa Doğan İNAL yönetiyor.

5. Tiran'ın geçen yıl bugün canı çok yanmıştı, intikam için her şeyi mübah görüyor.

6. N.Gönültaş hakkında yakalama kararı çıkarıp kaçtı algısı oluşturulacak.

7. Tiran gelip teslim olanlara çok bozuluyor. Gönültaş için 'inşallah teslim olmaz' dedi. Bir köşe yazısıyla tutuklanamayacağını iyi biliyor

8. Bilal ve Avukat İNAL, Vatan Emniyet'te KÇG ekibine talimat yağdırıyor. Polis müdürleri kendilerini sıkıntıya sokacak bir çok şey yaptı.

9. Gülerce, emniyette Avukat İnal tarafından misafir edildi (!)

10. Gülerce, boş dosyalar konusunda savcılara yardım etse de kendi de boş olunca dosya dolmadı.

11. Gülerce'nin şaşırmış yüz ifadesinin altındaki gerçekleri yakında göreceksiniz. İfadesi kapsamında büyük bir operasyonun temeli atıldı.

12. Gülerce'nin KÇG ekibine teslim ettiği ve çoğu vatandaş ve esnaftan oluşan listeye 25 Aralık günü operasyon planlandı.

13. Kimse yok mu Derneğine de Gazze'deki yetimlere battaniye göndermek suçundan (!) operasyon planlandı.

14. Oslo mutabakat metninin son maddelerinden olan KCK operasyonlarını yapan polisler de gözaltına alınacak.

15. Derinler pisliklerini Tiran'a fısıldayarak Böcek(2.dalga), Zirve, Hürkuş yayınevi, Poyrazköy, Zir Vadisi gibi pek çok operasyon planladı.

16. Dosyalar kapsamında Gülen hakkında 'terör örgütünü yönetmekten' işlem yapılacak ve kırmızı bülten çıkarılacak.

 

CEMAAT FENERBAHÇE'DEN 50 MİLYON DOLAR İSTEDİ

GÜLEN GRUBU 50 MİLYON DOLAR İDDASI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.