Yiğit Bulut noktayı koydu: YTBBGBSGBT

Yiğit Bulut noktayı koydu: YTBBGBSGBT

Erdoğan ile hükümet arasındaki yarı örtülü gerginlik her iki tarafın karşılıklı açıklamaları ve yazıları ile devam ediyor

A+A-

Bülent Arınç'ın sözcülüğünde, hükümet ile Erdoğan arasındaki tartışma, her iki tarafın karşılıklı atışları ile devam ediyor. Hükümet tarafından Arınç dışındakilerin açıklamaları ve bakışları daha çok medyada "kulis" veya Erdoğan'a dönük ölçülü eleştiriler şeklinde ortaya çıkıyor.

Hükümete yakınlığı ile bilinen bazı gazeteciler, örneğin Hakan Albayrak'ın "böyle yapma reis" şeklinde ölçülü bir Erdoğan eleştirisi yaparken, Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, "AKP'nin büyüsünün bozulduğunu" ileri sürüyor.

Erdoğan cephesinde ise durum ve ifadeler daha net. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in Arınç'ı hedef aldığı iddia edilen "darbeci, istifa et" açıklamasının yanı sıra köşe yazarları da Erdoğan'a desteklerini daha açık şekilde dile getiriyor. Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak Sabah gazetesinde çözüm sürecinin ne kadar önemil olduğunu belirttiği yazısını, "birileri istese de istemese de halk kazanacak" sözüyle bitiriyor.

Erdoğan'ın iç ve dış saldırıların muhattabı olduğunu ileri süren yazısında ise Yiğit Bulut, ayağa kalkmakta olan Türkiye'nin önünün bu odaklar tarafından kesilmeye çalışıldığını belirtiyor. Erdoğan'ın başdanışmanı Bulut, Star gazetesindeki yazısının şöyle tamamlıyor:

" Sonuç: Bütüne dair parçaların özgür kaldığı, “MERKEZİN” değiştiği, birbirlerini “akıl, mantık, duygu, kültür, etnisite ve DİN” dinamikleri ile buldukları bu DEVİNİM, “Ana parça” yani MERKEZ coğrafya olan TÜRKİYE’nin “bütünlüğü sağlayacağı” TEZ ile devam edecek... LİDER BU TEZİ attığı her adımla yazıyor... Büyük TÜRKİYE çok ama çok yakın... İçeriden-dışarıdan hatta “en dipten-en derinden” saldırı nereden gelirse gelsin bu yola çıkmış LİDER ve bu yola baş koyanlar asla dönmeden yolumuza devam edeceğiz...

Yaşasın TAM BAĞIMSIZ BÜYÜK GÜÇLÜ BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇMİŞ BÜYÜK TÜRKİYE...
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.