Yonga Mobilya: İhracata aynen devam ediyoruz

Yonga Mobilya: İhracata aynen devam ediyoruz

Yonga Mobilya, ihracat faaliyetlerinin aynen devam ettiğini, Yönetim kurulu üyelerinden bugüne kadar hisse satışı  yapan olmadığını bildirdi.

A+A-

Yonga Mobilya, ihracat faaliyetlerinin aynen devam ettiğini, Yönetim kurulu üyelerinden bugüne kadar hisse satışı  yapan olmadığını bildirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Firmamız hisse senetlerindeki fiyat hareketliliği  nedeniyle  firmamız ve şirket yöneticileri ile ilgili sosyal medya ve diğer   platformlarda yapılan asılsız yorum ve iddialar nedeniyle  Kamuya   açıklama yapılması gereği duyulmuştur

Daha önce yapılan KAP  duyurusunda ifade ettiğimiz gibi hisse  senetlerindeki fiyat  hareketliliğine sebep olacak kamuya açıklanmayan  herhangi bir özel  durumumuz bulunmamaktadır. Şirketimiz ihracat  faaliyetlerine aynen devam  etmektedir.

Yönetim kurulu üyelerinden bugüne kadar hisse satışı  yapan  olmamıştır.

%12 ortaklığa sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyesi   hisselerini borsaya kote etmiştir. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Şirket  Yönetim Kurulunda temsilen üyesi bulunmamaktadır ve hiçbir  zaman üyesi  olmamıştır.

Şirketimiz telefonları  aranarak hisselerdeki hareketliliğe  ilişkin bizlerden sürekli bilgi talep  edilmekte ve buna müdahil  olmamız istenmektedir. Kamuya açık bir şirket  olarak hisse  senetlerimizin Borsada oluşan değeri ve ortaya çıkan  hareketler  tamamen firmamız ortaklarının kendilerine ait hisse  senetlerini yine  kendi serbest iradeleri ile Borsa İstanbul serbest  piyasasında işleme  açması ve bu işlemlerin sonucu oluşan arz ve talep  dengesinin  oluşturduğu neticeye göre  dalgalanmaktadır. Ortaklarımızın  alım veya  satım kararları tamamen bizim dışımızda oluşan, bizim üzerinde   herhangi bir etkimiz olmadığı gibi hakkında yorum yapmamız kanunen  yasak  olan konulardır."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.