Yüzde 25 prim potansiyeli ile AL tavsiyesi

Yüzde 25 prim potansiyeli ile AL tavsiyesi

Tera Menkul, Kardemir D hisseleri için hedef fiyatını aşağı yönlü revize ederken, AL tavsiyesini sürdürdü.

A+A-

Tera Menkul, Kardemir D hisseleri için hedef fiyatını aşağı yönlü revize ederken, AL tavsiyesini sürdürdü. Tera Menkul Kardemir raporunda hisse için hedef fiyatını 2.40 liradan 2.17 liraya indirdiğini duyurdu. Tera, Kardemir için daha önce açıkladığı AL tavsiyesini ise sürdürdü.

Son kapanışını (18 Mart 2015) 1.74 liradan gerçekleştiren Kardemir D için Teram Menkul'un açıkladığı yeni hedef fiyat yüzde 24.71 prim potansiyeli barındırıyor.

Tera, Kardemir D için yaptığı değerlendirmede, ""KRDMD için temettü verimi dahil 12 aylık hedef fiyatımız hisse başına 2.17 TL'dir (önceki hedef fiyatımız hisse başına 2.4 TL idi). Hedef fiyatımız %25 getiri potansiyeli taşımakta olup AL tavsiyesine işaret etmektedir. 2015 yılında daha düşük marjlar beklememize rağmen, şirketin düşük çarpanlarla işlem görmesi AL tavsiyesine işaret etmektedir," dedi.

RAPORUN TAMAMI

KARDEMİR D HİSSE DETAY SAYFASI

BUGÜNÜN DİĞER HİSSE ÖNERİLERİ

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.