Ziraat GYO Genel Müdürü hayatını kaybetti

Ziraat GYO Genel Müdürü hayatını kaybetti

2016 yılından bu yana Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü olarak görev yapan Yakup Demirci vefat etti.

A+A-

Uzun bir süre Halk Bankası’nda görev yaşan daha sonra Ziraat Bankası’na geçen ve 2016 yılından bu yana Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü olarak görev yapan Yakup Demirci vefat etti. Demirci Ziraat GYO’yu kuran isimler arasında yer alıyordu.

Yakup DEMİRCİ

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Yakup Demirci çalışma hayatına Halk Bank’ta başladı. 1989-2015 yılları arasında sırasıyla Müfettiş Yardımcılığı, Müfettişlik, Kredi ve Risk İzleme Müdür Yardımcılığı, Özlük İşleri Bölüm Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Organizasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ziraat Finans Grubu’na Haziran 2015’te dahil oldu. Kuruluş işlemleriyle görevlendirildiği Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ de Kasım 2016 tarihinden bugüne Genel Müdür olarak görev yapmaktaydı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.