İşte Ak Parti'nin referandum reklam filmi

İşte Ak Parti'nin referandum reklam filmi

AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yan yana geldiği başkanlık referandumu reklamı 'Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin', yayınlandı.

A+A-

AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yan yana geldiği başkanlık referandumu reklamı 'Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin', TRT1'in resmi Youtube kanalında yayınlandı.

'Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin' başlığıyla yayınlanan videoda, Selçuklu Devleti’nden başlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a uzanan süreç anlatılıyor.

Reklam filminde; Ertuğrul Gazi, Sultan Alparslan, Alaeddin Keykubat, Osman Gazi, Yıldırım Bayezit, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet, Sultan Abdulhamid, Mustafa Kemal Atatürk, 15 Temmuz darbe girişimi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın görüntüleri sunuluyor.

"Ya Rab seni kendine vekil yapıyorum ve senin uğrunda savaşıyorum. Azametin karşısında yüzümü yere sürüyorum" sözleriyle başlayan film, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bizim nefsimiz mesele değil, meselemiz millettir, meselemiz vatandır" ve "Geleceğe cüret edin" ifadesiyle bitiyor.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.