165 maden sahası aramaya açılıyor

165 maden sahası aramaya açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü,165 adet maden sahasını ihale ile aramalara açacak.

A+A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü,165 adet maden sahasını ihale ile aramalara açacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazetede yayımlandı.

Buna göre, 5995 Sayılı Kanunla Değişik 3213 Sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 7 adet I-(B) Grubu maden, 64 adet II. Grup maden, 3 adet III. Grup maden ve 91 adet IV. Grup maden sahası olmak üzere toplam 165 adet maden sahası ihale edilmek üzere Maden Kanununun 30.ncu maddesine göre 11/06/2014 tarihinde ilan edilerek ihale edilmek üzere aramalara açılacak.

Bu sahaların koordinat dökümleri, alanlarını ve ihale tarihlerini içeren listeler, Genel Müdürlük ve Genel Müdürlük internet sayfasında en az iki ay süre ile ilan edilecek. Bu sahalar için başvurular sahanın ihalesinin yapılacağı tarihte ve saat 13.30-14.00 arasında Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacaktır. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacak.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.