17 Aralık soruşturması boşa çıkıyor

17 Aralık soruşturması boşa çıkıyor

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturmasında, aralarında iş adamları Ali Ağaoğlu, Mehmet Ali Aydınlar ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da bulunduğu 60 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.

A+A-

İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturmasındaki TOKİ dosyasına ilişkin, aralarında iş adamları Ali Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da bulunduğu 60 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.   

İstanbul cumhuriyet savcılarından Ekrem Aydıner, İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması kapsamında, TOKİ dosyasına ilişkin incelemelerini tamamladı.

Savcı Aydıner, bu dosya kapsamında iş adamları Ali Ağaoğlu, Mehmet Ali Aydınlar  ve Ahmet Nazif Zorlu ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da bulunduğu 60 kişi hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.