รin hisse senetlerinde son dรถnemde yaลanan ciddi deฤer kayฤฑplarฤฑ, รin borsasฤฑnฤฑn deฤerini ABD piyasalarฤฑnฤฑn deฤerinin รงok gerisine itti.
Bloomberg tarafฤฑndan derlenen verilere gรถre, ABD borsasฤฑnฤฑn piyasa deฤeri ลu anda Hong Kong ve รin borsalarฤฑnฤฑn toplamฤฑndan 38 trilyon dolar daha fazla ve bu yeni bir rekor.
Foundation Asset Management’ฤฑn baล yatฤฑrฤฑm yetkilisi Michael Liang, “รin deฤer sunuyor, ancak katalizรถrler orada deฤil. Bu arada, ABD piyasasฤฑnฤฑn momentumu ve ekonomisi kendi tarafฤฑnda” dedi.
รin hisse senetleri ลubat 2021’deki zirvesinden bu yana 6,3 trilyon dolardan fazla piyasa deฤeri kaybetti. Aynฤฑ dรถnemde ABD hisse senetleri yaklaลฤฑk 5,3 trilyon dolar deฤer kazandฤฑ.







